Milföy hamuru ile tatlı

Milföy hamurundan tatlı neler yapılabilir?

Milföy İle Yapılan Tatlılar:

  1. Muzlu Kremalı Milföy Dilimleri.
  2. Milföyden Ay Çöreği.
  3. Torpil Pasta.
  4. Elmalı Örgü Milföy.
  5. Kalpli Milföy Pasta.
  6. Krema Dolgulu Milföyler.
  7. Çilekli Milföy Pasta.
  8. Çikolatalı Yıldız Milföyler.

Pudingli milföy tatlısı nasıl yapılır?

Pudingli Milföy Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Milföyleri tek tek ayırıp 4′ e bölüyoruz, 180 derecede 8-10 dakika pişiriyoruz.
  2. Bu arada pudingi pişiriyoruz. Milföyler pişince fırından alıp aralarına pişirdiğimiz pudingi bir kaşık yardımıyla dolduruyoruz.
  3. Üzerine pudra şekeri serpiyoruz. Afiyet olsun.

Dec 9, 2014

Nutellalı milföy nasıl yapılır?

Nutellalı Milföy Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Milföyleri kare şeklide kesiyoruz. İçine nutella koyup kapatıyoruz.
  2. Kenarlarını çatal ile yada elle düzleyip üzerine bıçakla kesikler yapıyoruz.
  3. 180 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz . …
  4. Piştikten sonra üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Jan 30, 2016

Milföy hamuru nasıl kullanılır?

Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve milföyleri tepsiye alın. Üstlerine yumurta sarısı sürerek çörek otu serpin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika üzeri kızarana kadar pişirin.

Milföy hamuru kızartılır mı?

Milföy hamurlarını tezgaha çıkartın biraz yumuşasınlar .. … Hamurları kızgın yağda arkalı önlü kızartın… çok çabuk kızaracaklar tavanın başından ayrılmayın… Kızaran hamurları peçete serilmiş tabağa çıkartın…

Elmalı milföy tatlısı nasıl yapılır?

Elmalı Milföy Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle elmaları soyup rendeleyin.
  2. Rendelediğiniz elmaları tavaya koyun ve üzerine toz şekeri ilave edin.
  3. Daha sonra elmalar suyunu çekene kadar kavurun.
  4. Suyunu çektikten sonra ocaktan alın, tarçını ilave edin ve karıştırın.
  5. İç malzemesi hazır, soğumaya bırakın.

Evde milföy hamuru nasıl yapılır Cahide?

Milföy hamuru nasıl yapılır?

  1. Unu yoğurma kabına alıp içine tuz ve limon suyunu ekleyin.
  2. Limon suyunu iyice una yedirin. …
  3. Hamuru bir top haline getirip üst kısmına bıçakla çapraz şekilde derince kesik atın.
  4. Hamuru bir streçle kaplayıp dolapta 20 dakika dinlendirin.
  5. Dinlenen hamurun altına ve üstüne çok az un serpin.